четвер, 16 жовтня 2008 17:28

Депутати радять мерові визнати поразку

Депутати Львівської міської ради звинувачують міського голову Андрія Садового у тому, що він заявою про місцеві перевибори намагається відвернути увагу городян від критичної ситуації з Євро-2012.

— Міський голова повністю провалив підготовку до Євро-2012, — каже Василь Трач, 50 років, голова фракції "Наша Україна" у Львівській міській раді. — Рік тому Андрій Іванович сам запропонував не проводити відкритого конкурсу на обрання генпідрядника. Запевнив, що фірма "Альпіна" з гарною репутацією, — додає Василь Трач. — Перший тривожний дзвіночок пролунав у серпні. Щоб не втратити Євро, ми змушені були прийняти рішення про виділення грошей з міського бюджету. Але це не врятувало. Сьогодні єдиний наш шанс — оголосити інвестиційний конкурс та конкурс на генпідрядника. У місті є бажаючі, є гроші. Андрію Івановичу залишається лише визнати свою поразку.

Депутати Всеукраїнського об"єднання "Свобода" налаштовані відправити мера у відставку.

— Міський голова має нас за недорозвинутих людей. Ми півроку вимагали оприлюднити звіт про підготовку міста до Євро-2012, — каже 50-річний Василь Павлюк, голова фракції "Свобода". — Звіту дочекалися, але жодної конкретної відповіді не отримали. Садовий звітує, скільки людей очікують на чемпіонаті, скільки глядачів вміщатиме стадіон, а інформації про підрядників та інвесторів немає. Через Садового Львів може втратити Євро-2012, а він ініціює перевибори. Якщо протягом місяця мер не подискутує з нами публічно, ми ініціюємо його відставку.

Зараз ви читаєте новину «Депутати радять мерові визнати поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі