четвер, 20 березня 2008 07:08

Дарію Гаврилечко визнали кращим соцпрацівником

54-річна Дарія Гаврилечко з села Тулиголове Городоцького району на Львівщині працює в територіальному Центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Цьогоріч вона стала переможницею Першого всеукраїнського конкурсу професійної майстерності фахівців територіальних центрів.

— Прийшла на цю роботу після того, як деревообробний комбінат розпався, — розповідає Дарія Гаврилечко. — поїхала в Городок, знайшла центр і сказала, що хочу працювати. Спочатку опікувалася чотирнадцятьма односельцями, але шестеро вмерли. Залишилися сім жінок і один чоловік.

До чотирьох із них, яким тяжко ходити самостійно, соцпрацівник навідується щодня. Купує продукти, пере одяг, прибирає в хаті. До решти приходить двічі на тиждень.

— Вона вкладає душу в кожну людину, якою опікується. У селі її поважають, втретє обрали депутатом сільської ради, — каже Броніслава Грабан, 59 років, голова Львівської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери.

На нагородження Дарія Гаврилечко їздила до Києва. Окрім диплома та квітів, жінці подарували тостер.

Зараз ви читаєте новину «Дарію Гаврилечко визнали кращим соцпрацівником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі