субота, 09 лютого 2008 07:12

Чоловік встромив ніж у шию односельцю на Тернопільщині

2 лютого близько шостої вечора 58-річний Ярослав Лень із селища Козлів Козівського району Тернопільської області посварився з односельцем Ігорем Сабадою, 39 років.

Обидва безробітні, були напідпитку. Під час суперечки на шкільному подвір"ї Ярослав вихопив із кишені розкладний ніж і встромив його у шию Ігоря.

— Сваритися чоловіки почали ще в хаті свого знайомого Стаха Крайника. Це був побутовий конфлікт, — розповідає дільничний інспектор Анатолій Сурмінський, 39 років. — Обоє вийшли з будинку і продовжували сварку дорогою. Біля школи Ярослав несподівано витягнув восьмисантиметровий складаний ножик, яким консерви відкривають, і наніс Ігореві удар в область шиї. Той не зомлів, а по мобільному викликав мене. Нам вдалося зупинити кровотечу. Потім пішли до лікарні.

Сабада щодня ходить на перев"язки. Медики кажуть, життю пацієнта нічого не загрожує. Чоловік неодружений, живе з матір"ю.

Проти Ярослава планують порушити кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік встромив ніж у шию односельцю на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі