четвер, 03 березня 2011 17:40

Черевики продають за 280 гривень

"Мої старі зимові чоботи розклеїлися перед Новим роком. Я по магазинах побігла. Але добротне взуття дешевше як за 800 гривень не продавали. Я перепросила старі, занесла їх у майстерню та й перебула зиму. А зараз львівські виробники такі знижки пропонують, що гріх не скористатися", — каже Ольга Сенчук, 32 роки.

У вівторок зранку приміряє получобітки у магазині фірми "Джина" на вул. Ціолковського, 53 у Винниках. Тут розпродують зимове взуття минулорічної колекції. Шкіряні півчобітки із хутром можна купити від 250 грн. Взуття продають переважно оптом. Якщо покупець хоче придбати одну пару, повинен замовити її і чекати тиждень-два, доки пошиють.

Ольга обирає бежеві чоботи зі шнурівкою на широкому підборі, із цигейкою всередині та вивернутим зверху хутром. Їхня вартість — 550 грн.

— На них ми знижки не даємо, бо й так недорого цінимо, — каже дизайнер Надія Сорокіна, 50 років. — Це найходовіша у нас модель. Підійде і до джинсів, і до спідниць. Вироби, які розпродуємо по 250–400 гривень, можливо, не такі модні. Але якісні і надійні. Є і на каблуках, і на платформах. Щоправда, маємо лише 37 і 38 розмір. Шиємо взуття за італійськими зразками, технологіями. Ескізи беремо з їхніх спеціалізованих журналів.

У магазин на вул. Городоцькій, 25 завозять вироби львівської фабрики "Стептер". Жіночі невисокі чоботи коштують 615 грн. Та особливо вигідно купувати чоловічі черевики — від 435 грн. За моделі минулих сезонів правлять 385 грн.

Галина Мосейчук, 50 років, приміряє зимові півчобітки:

— Вибігла на обідню перерву купити сапожки. Вони якісні, із чорної шкіри, на невисокому каблуку, під брюки буде йти. І що головне — не слизькі. Завжди беру львівських виробників, бо дають гарантію на два місяці, а потім і ремонтують за свій рахунок, якщо щось сталося не по вині клієнта.

Розпродують зимове взуття і в магазині "Лідер" у торговельному центрі "Добробут". Це вироби місцевої однойменної фірми. Жіночі черевики на хутрі можна взяти за 460 грн, високі зимові чоботи — за 630.

У магазині "Дербі" на вул. Степана Бандери, 91 також торгують взуттям львівських виробників — "Рома-стиль" і "Ластівка". Зимові вироби майже розпродали, залишилися неходові розміри — 36, 40, 41, 42. Жіночі шкіряні чоботи продають від 320 грн, півчобітки на хутрі — за 400 грн. Такі обирають переважно жінки старшого віку. Чоловічі черевики можна придбати від 280 грн.

Зараз ви читаєте новину «Черевики продають за 280 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі