пʼятниця, 20 квітня 2007 07:04

Центр Івано-Франківська закривають

У вихідні та святкові дні центральну частину Івано-Франківська блокують для проїзду автотранспорту. Міська рада прагне зберегти історико-архітектурну частину міста.

Шлагбауми та залізні ланцюги із замками розставили по периметру центру — перехрестя Новгородської-Дністровської, біля в"їзду на майдан Шептицького, біля ринку та військової поліклініки, Кафедрального Собору та Ратуші.

Безперешкодно потрапити за периметр можуть лише мешканці названих вулиць, карети швидкої допомоги та аварійно-рятувальні служби. Безоплатно пропускають наречених. Для інших міська влада встановила відповідну таксу: для легковиків — 25 грн, для туристичних автобусів — 50.

— Насправді наша мета — не збір коштів, — запевняє директор фірми "Сервіс-Авто" Ярослав Квас, 47 років. — Ми хочемо забезпечити городянам спокій та комфортні умови для відпочинку. Адже там завжди такі затори, що й пройти годі.

Пішоходи задоволені нововведеннями, а от деякі водії намагаються продертися через перепону. Кілька днів тому розтрощили італійський шлагбаум за 13 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Центр Івано-Франківська закривають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі