середа, 29 серпня 2007 07:06

Чемпіонці подарували квартиру в старій "панельці"

Дворазовій європейській чемпіонці з плавання 19-річній Анні Хлістуновій секретар Рівненської міськради Юрій Торгун, 45 років, вручив ключі від однокімнатної квартири на вулиці Пухова, 17.

— Дарованому коневі в зуби не дивляться, — каже 45-річна матір чемпіонки Лілія Хлістунова. — Правда, ми з власної кишені заплатили 5 тисяч гривень за проведення тендера з купівлі квартири та ще 15 тисяч гривень віддали на завдаток продавцеві. Власне, вся президентська стипендія доньки пішла на цей подарунок. Навряд чи ці гроші нам повернуть.

Помешкання купили майже за 180 тис. грн у старому панельному будинку на околиці. Квартира загальною площею менше 35 "квадратів" потребує ремонту.

— Виходили з тих грошей, які спортсменці виділила на купівлю житла сесія міськради. Рішення ухвалили ще торік, а нерухомість подорожчала, — пояснює начальник міського управління сім"ї, молоді та спорту Сергій Шевчук, 42 роки. — Раніше також за спортивні досягнення давали старе житло. Зокрема у минулому році параолімпійцеві Ігорю Косенку виділили двокімнатну квартиру в панельному будинку, збудованому років двадцять тому.

Торік Анна Хлістунова виборола "золото" на чемпіонатах Європи з плавання в Будапешті та Гельсінкі на дистанції 100 м брасом. Цього року — взяла третє місце чемпіонату світу в Австралії на 50-метрівці брасом. Готується до літньої Олімпіади 2008 року в Пекіні.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонці подарували квартиру в старій "панельці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі