середа, 10 вересня 2008 07:11

Будинок сімейного типу коштуватиме 270 тисяч гривень

У селі Молотків Лановецького району Тернопільщини переобладнають місцевий садок. У ньому на другому поверсі облаштують будинок сімейного типу та поселять одну із сімей-претендентів із району. Із ними житиме шість дітей.

— Садочок планувався на п"ятдесят діток, але зараз тут виховується лише чотирнадцять, — каже голова Лановецької райдержадміністрації Василь Хомінець, 34 роки. — Перспективи збільшення кількості дошкільнят немає через погану демографічну ситуацію. Другий поверх не задіяний, значні кошти йдуть на його утримання та опалення. Тому ми вирішили зробити тут дитбудинок і позабирати дітей нашого району з інтернатів.

З обласного бюджету на цей проект уже надійшло 100 тис. грн. Ще 170 тис. виділили із району.

— Плануємо, що до кінця цього року вже все буде готове. Роботи багато: треба провести газове опалення, зробити поточний ремонт, окремий вхід. Поставимо перегородки, щоб кожна кімната мала по 20 квадратних метрів, — каже Василь Петрович.

Зараз ви читаєте новину «Будинок сімейного типу коштуватиме 270 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі