Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 07:08

Бродячий собака покусав школяра Тараса Мельника

Минулої п"ятниці в під"їзді будинку на вул. Сухомлинського у спальному мікрорайоні БАМ Івано-Франківська бродячий собака кинувся на 8-річного Тараса Мельника.

— У понеділок про пригоду розповіла класний керівник Тарасика, — розповідає директор СШ N9 Ольга Дорошенко, 44 роки. — Учня два дні не було у школі. Пес покусав його, роздер одяг. Добре, що хлопчик одягнувся у грубу куртку. Ми поскаржилися до міської служби з відлову бездомних псів. Це не перший випадок, біля школи також бігають бродячі собаки.

Мешканці багатоповерхівки на Сухомлинського, 2а постійно підгодовували чотирьох бродячих псів. Облаштували їм лігво в під"їзді.

— У серпні надійшла скарга від мешканця цього будинку — на нього кинувся пес. Чоловік ледве встиг відбитися, — розповідає заступник голови правління "Автотранспортного підприємства 0928" 45-річна Надія Сподарик, яка відповідає за відлов бездомних тварин. — На місце виїхала бригада. Жильці двох квартир цього будинку здійняли ґвалт. Власники 38-ї і 39-ї квартир письмово заявили, що опікуються собаками. Нам не дозволили їх забрати.

Пса, який покусав Тараса, усиплять.

Зараз ви читаєте новину «Бродячий собака покусав школяра Тараса Мельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути