середа, 12 березня 2008 07:04

Брати Ващуки сіли у дірявий човен

У селі Гірники Ратнівського району на Волині утопився Олег Ващук, 22 роки. Чоловік разом із братом 18-річним Іваном Ващуком вирушив на вечірню рибалку на озеро Радожич за селом. Вони попливли на середину водоймища, дістали вудки. Однак їхній човен несподівано наповнився водою і почав тонути.

Рибалки стали кликати на допомогу і стрибнули у воду. Олег одразу захлинувся і пішов на дно, Іван поплив до берега.

— Хлопці бачили, що сідають у дірявий човен, — каже начальник Ратнівського райвідділу МНС України у Волинській області Руслан Демчук. — Однак сподівалися, що біди не станеться. Ймовірно, вони неодноразово рибалили з того човна.

Крики про допомогу почув місцевий житель 32-річний Анатолій Ятчук, теж рибалка. Він світив ліхтарем, аби Іван бачив, куди плисти. Потім чоловік стрибнув у воду і дістав потопаючого.

Ващука одразу доправили до реанімаційного відділення райлікарні та викликали рятувальників на пошуки старшого брата. Наступного дня тіло Олега шукали неводом місцеві жителі. Знайти його не вдавалося через вітер і замулене дно. Водолази досі не підняли тіла.

Глибина озера Радожич — 5 м.

Зараз ви читаєте новину «Брати Ващуки сіли у дірявий човен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі