пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Браконьєр прострелив око односельцеві

22-річний Ігор Деніщич із села Переброди Дубровицького району Рівненської області залишився без правого ока. На рік старший сусід Іван Жовквий стрельнув йому в обличчя на ставку за селом.

Деніщич рибалив на дамбі, коли Жовквий прийшов полювати на качок. Іван вистрелив і почув стогін. Дріб уцілив рибалці у лице й праве око.

— Іван стріляв з незареєстрованої рушниці 16-го калібру. Він займався браконьєрством — полювання на дичину ще заборонено, — розповідає 28-річна Олена Кузьменко із центру зв"язків з громадськістю обласної міліції.

Ігоря Деніщича госпіталізували у клінічну лікарню Рівного. Чоловікові видалили праве око. Дріб і сильний потік повітря від пострілу його розірвали. Ліве око неушкоджене. Чоловік відмовляється говорити про нещастя. Каже, що із кривдником поквитається сам.

У Перебродах пригоду називають нещасним випадком. Селяни добре відгукуються про сусідів. Кажуть, що обидва чоловіки роботящі. Ігор торік одружився із 20-річною односельчанкою Любою. Живуть у її батьків у Перебродах. Деніщич їздив на будівельні роботи до Росії.

Івана Жовквого затримали. Йому загрожує до восьми років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Браконьєр прострелив око односельцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі