субота, 15 грудня 2007 07:01

Боксер Віктор Плотніков здобув дев"ятнадцяту перемогу

30-річний львівський боксер Віктор Плотніков у середу захистив звання чемпіона світу за версією GBU ("Глобал Боксінґ Юніон") у ваговій категорії до 66,7 кг. У 12-раундовому поєдинку він переміг Карлоса Донґуша з Венесуели.

За день до поєдинку в приміщенні готелю "Віденська кав"ярня" відбулося зважування спортсменів. Плотніков важить 66 кг, Донґуш — 66,35 кг.

Потім венесуелець одягається біля вагів. Поруч стоїть його тренер 52-річний Хорхе Серпа.

— Перемагати у мене в крові, — говорить боксер іспанською. — Свою перемогу я присвячу передовсім Богу. А також батькові, який привів мене в бокс. Тепер він на пенсії, а раніше працював на заводі.

Бій триває всі 12 раундів. Судді одноголосно присуджують перемогу українцеві. Для Плотнікова це був дев"ятнадцятий поєдинок на професійному рингу. Усі свої бої він виграв.

— Ми запрошували на бій Віталія Кличка, — розповідає промоутер Володимир Липський. — Але він сам зателефонував і сказав, що не приїде, бо буде в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Боксер Віктор Плотніков здобув дев"ятнадцяту перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі