середа, 16 липня 2008 07:07

Богдана Лихолада придавила кам"яна брила

40-річний Богдан Лихолад хотів навести порядок на могилі батька в селі Квіткове Бережанського району Тернопільської області. Разом із сином Ігорем, 20 років, поїхав підводою набрати піску.

Піщаний кар"єр розташований поряд із лісом, неподалік городів селян. Поки син вантажив пісок, чоловік поліз на скелю за камінням. Брила похитнулася і затисла Лихоладові ногу. Той намагався відсунути її самотужки.

— Богдан наказав синові нікого не кликати: мовляв, люди зайняті в полі, самі впораємося, — розповів голова Божинківської сільської ради Володимир Щур, 37 років. — Спочатку навіть підказував, як краще підважити каменюку.

За годину від болю знепритомнів. Ігор побіг до пастухів, які неподалік пасли корів. Поки чоловіки відсували каміння, Лихолад помер від втрати крові. Лікарі "швидкої" не допомогли.

Богдан Лихолад жив із родиною у Бережанах. Таксував власним автомобілем. Окрім Ігоря, виховав 24-річного Василя. Той сидить у в"язниці за крадіжку. Попрощатися з батьком його не відпустили.

На похорон прилетів із Америки рідний брат небіжчика Іван.

Зараз ви читаєте новину «Богдана Лихолада придавила кам"яна брила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі