четвер, 10 січня 2008 07:12

Богдан Озимок потонув із автомобілем

Увечері 4 січня троє жителів Шацького району поїхали з села Світязь до Пульма в гості. Попрямували навпростець замерзлим озером Світязь — так на 3 км ближче.

"Нивою" керував 24-річний Роман Озимок, поруч сидів його двоюрідний брат Богдан, 21 рік. Обидва жителі села Світязь. У салоні також був Ярослав Демидюк, 28 років, із села Пулемець.

Проїхали кригою 3 км, до берега залишалося 800 м.

— Було близько сьомої вечора, тож Роман не побачив ополонки, що утворилася на поверхні озера під дією підводних ключів, — каже заступник начальника Шацького районного відділу міліції Юрій Сліпчук, 39 років. — Автомобіль швидко пішов на дно. Роман з Ярославом випливли, вибивши вікна.

Вони пірнали під воду, але врятувати Богдана Озимка не змогли. Наступного дня його тіло дістали водолази. Автомобіль планують підняти, щойно скресне лід.

Богдан навчався на податківця в місті Ірпінь, його супутники — військові. Урятованих із переохолодженням та обмороженнями забрала "швидка".

Зараз ви читаєте новину «Богдан Озимок потонув із автомобілем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі