четвер, 17 березня 2011 16:22

Бізнесмени поділяться досвідом

У Львівській політехніці 23 березня пройде IV Інженерний ярмарок кар'єри. Університет організовує його з осередком міжнародної студентської організації "Бест". Відомі компанії запропонують старшокурсникам і молодим фахівцям вакансії та стажування. Можна буде подати резюме й особисто поспілкуватися з роботодавцями.

На ярмарку заплановані тренінги для тих, хто шукає роботу, майстер-класи, семінари, інженерні змагання, зустрічі з успішними бізнесменами і керівниками компаній. Вони поділяться досвідом кар'єрного зростання.

— Про попередні ярмарки безліч позитивних відгуків студентів та роботодавців. Тут справді кожен може знайти гідну роботу, — говорить головний організатор Сергій Мякшинов. — Важливо вчасно підготувати своє резюме і визначитися, яку роботу ти хочеш. Раджу молодим людям не нехтувати нагодою отримати перспективну роботу і прийти. Вхід — вільний.

Ярмарок пройде у холі на другому поверсі четвертого корпусу  "Львівської політехніки" на вул. Митрополита Андрея, 5. Працюватиме з 10.00 до 16.00.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени поділяться досвідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі