пʼятниця, 14 вересня 2007 07:06

Біля пам"ятника Шевченку забороняють пити пиво

У середу біля пам"ятника Тарасові Шевченку на майдані Незалежності у Рівному з"явився міліцейський патруль. Правоохоронці стежать за тим, щоб городяни не розпивали спиртне біля монумента.

— Вечорами біля пам"ятника збирається молодь, п"є пиво, а на ранок залишають порожні пляшки та купи сміття. Перетворили святе місце на громадську вбиральню, — нарікає начальник міського управління житлово-комунального господарства Юрій Собчук, 49 років.

Найбільше клопотів у комунальників виникає після велелюдних концертів і мітингів. Люди не тільки смітять, а й топчуть квіти на клумбах, нищать освітлення пам"ятника. Правоохоронці відтепер постійно там патрулюють.

— Жодних силових методів до людей зі спиртним біля пам"ятника Шевченкові не застосовуємо. Проводимо лише роз"яснювальну роботу, — запевняє Віталій Чубаєвський, 32 роки, в. о. начальника міської міліції.

Громадська рада пропонує міській владі заборонити розпивати спиртне не лише біля пам"ятника Кобзареві, а й на решті вулиць і площ міста. На прикладі сусідньої Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Біля пам"ятника Шевченку забороняють пити пиво ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі