вівторок, 08 липня 2008 07:13

Батько з синами загинули під час обгону вантажівки

У четвер опівдні неподалік села Вишгородок Лановецького району Тернопільщини темно-зелений "ВАЗ-21043" почав обганяти вантажівку ДАФ. Легковик під час маневру виїхав на зустрічну смугу і врізався в синю "Тойоту Кемрі". Вона рухалася назустріч.

За кермом "четвірки" сидів 34-річний Володимир Степчук. У салоні було двоє його синів — Тарас, 10 років, та Ігор, 3 роки. Тернополяни поверталися додому з Лановецького району. Гостювали там у родичів.

"Тойотою" керував 53-річний Василь Дутковський. Підприємець їхав до Києва.

Унаслідок лобового зіткнення батько із синами загинули на місці пригоди. Щоб дістати їхні тіла, двері автівки довелося розрізати автогеном. Дутковський не постраждав — спрацювали подушки безпеки.

— У водія іномарки 28 років водійського стажу. Чоловік почав гальмувати. Його машина майже зупинилася. Проте він не знав, вправо чи вліво звертатиме "четвірка", — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк.

Причини аварії з"ясовує слідство. Температура повітря того дня становила +28°С. Припускають, що водій розслабився і втратив пильність.

Зараз ви читаєте новину «Батько з синами загинули під час обгону вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі