понеділок, 05 березня 2012 00:30

Асфальт просів за півроку після ремонту

Заглибина метр на метр утворилася на вул. Липинського у Львові минулого тижня. У суботу в неї на швидкості в'їхав автомобіль "Опель Астра". За кермом був львів'янин Олексій Коваль, 37 років.

— Диск погнув, — розказує. — Треба міняти, а це 350 гривень. Слава Богу, що шарова не вилетіла або опорний підшипник. Тоді амортизатор вилазить через капот. Там би й тисячею не обійшлося. Хіба ж я думав, що тут яма. Новішої дороги у Львові, мабуть, і нема.

Капітальний ремонт вул. Липинського завершили восени. Турецька фірма "Онур" замінила асфальтне покриття на площі 14 тис. кв. м. Отримала за це 16,5 млн грн.

— Дорога на гарантійному терміні 10 років, тому ремонтні роботи підрядник проводитиме власним коштом, — запевняє 51-річний Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної держадміністрації Львова. — Щороку навесні маємо проблеми з дорогами. Сніг тане, з ним сходить і асфальт. А згадайте, які перепади температури були цієї зими. З бюджету на лагодження шляхів маємо 700 тисяч гривень. Це майже втричі менше, ніж у минулі роки. З 1 березня розпочнемо ямкові ремонти. У дуже поганому стані вулиці Замарстинівська, Варшавська, Промислова. А на Богдана Хмельницького, вздовж шостого маршруту трамвая, ремонт зроблять коштом Європейського банку реконструкції та розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Асфальт просів за півроку після ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі