субота, 08 грудня 2007 07:14

Антоніну Хильчук збив невідомий водій

42-річна вчителька початкових класів Антоніна Хильчук загинула, рятуючи трьох школярів від автомобіля в селі Малий Олексин Рівненського району. Невідомий водій наїхав на жінку ззаду і втік. Вона встигла прикрити собою дітей, а сама загинула.

— Уроки закінчилися о 17.15. Антоніна йшла додому центральною трасою. Поряд із нею були троє учнів 4-А класу. Діти завжди супроводжували її, — розповідає 61-річна односельчанка Марина Ковальчук. — О пів на шосту на них несподівано вискочив автомобіль.

Колеги-вчителі збирають гроші на похорон Антоніни Хильчук.

— Вона й досі в мене перед очима стоїть. Така весела, усміхнена. Не можу повірити, що її більше немає, — каже директор школи Василь Карамач, 46 років. — Антоніна давно у нас працює. Батьки її обожнювали — вона була толерантною, вміла завоювати довіру дітей.

В Антоніни Хильчук залишилося двоє синів. Старший Михайло — студент, Андрій навчається в десятому класі.

— Їй було дуже тяжко — одна виховувала дітей, доглядала господарство. А ще допомагала хворій мамі у Гощанському районі та свекрусі, в якої жила в Олексині, — розповідає Марина Ковальчук. — Чоловік Тоні виїхав на заробітки. Йому вже сповістили про смерть дружини.

Зараз ви читаєте новину «Антоніну Хильчук збив невідомий водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі