середа, 16 квітня 2008 07:07

Андрія Васька витягли із свердловини

Уночі 12 квітня на шахті "Великомостівській" державного підприємства "Львіввугілля" у місті Червоноград Сокальського району Львівської області загинув гірник Андрій Васько, 39 років.

У п"ятницю шахтар працював у третю зміну від 20.00 до 2 години ночі. Керівництво видобувної дільниці N3 наказало перевантажити гірничу масу зі скребкового конвеєра на стрічковий. За годину після закінчення зміни, співробітники побачили його в гірничій масі. Її вивантажували зі свердловини. Васько був мертвим.

— Припускаємо, що гірник упав у свердловину, коли пробував їздити на конвеєрній стрічці. Вона не призначена для перевезення людей, — говорить Юрій Царик із територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Комісія розслідує обставини і причини нещасного випадку.

Андрій Васько пропрацював гірником дев"ять років. Мешкав із сім"єю у Червонограді. Дружина Ірина, 30 років, працює на "Львівсистеменерго". Подружжя виховувало 8-річну доньку Мирославу та 6-річного сина Тараса.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Васька витягли із свердловини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі