вівторок, 26 лютого 2008 07:04

Андрія Талаша знайшли на горищі

Четвертокурсника Національного університету "Львівська політехніка" 20-річногоАндрія Талаша поховали 22 лютого у селі Коросне Перемишлянського району Львівської області. Хлопця 20 лютого рідні знайшли повішеним на горищі в будинку батьків.

— Гірко хоронити обдарованих дітей, які так безглуздо йдуть із життя, — бідкається вчителька Перемишлянської середньої школи N2 Броніслава Іванчишин, 61 рік. Вона була керівником класу, де навчався Талаш. — Ніхто не може назвати причину його вчинку. Хлопець виховувався у зразковій сім"ї. До сьомого класу був відмінником, згодом траплялися одна-дві четвірки. Щороку брав участь у математичних олімпіадах. Без проблем вступив до університету.

Андрій на четвертому курсі здобував фах будівельника. У вівторок ще заходив у деканат. Там кажуть, що Талаш під час семестру часто пропускав пари. Та згодом приніс медичну довідку, і його допустили до складання заліків та іспитів у зимову сесію. Він склав її.

Мати Талаша, 52-річна Лідія Іванівна, завідує терапевтичним відділенням Перемишлянської центральної районної поліклініки. Минулого тижня її призначили начмедом. Батько, Михайло Талаш, займався ремонтними роботами у Львові. У Талашів залишився 18-річний син Павло. Хлопець також навчається у "Львівській політехніці".

Зараз ви читаєте новину «Андрія Талаша знайшли на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі