четвер, 24 липня 2008 21:00

Андрій Рибак убив односельця через ревнощі

18 липня Степана Коцюбайла, 47 років, знайшли мертвим у власній хаті. Чоловік жив в селі Журавлине Володимирецького району Рівненської області.

Тіло побачила сусідка. Здивувалася, чого Степан довго не виходить із хати. Двері були зачиненими, жінка вибила вікно на кухні й залізла всередину.

— Судмедексперти нарахували на трупі 8 ножових поранень, — розповідає начальник райвідділу міліції Іван Стрибулевич. — Односелець порізав його через ревнощі.

За підозрою у вбивстві затримали 46-річного Андрія Рибака. 11 липня чоловік прийшов додому й побачив Степана та заплакану співмешканку Ірину. Жінка кричала, ніби гість хотів її зґвалтувати.

Андрій розлютився і накинувся на Коцюбайла з ножем. Кілька разів ударив ним у груди. Степан утік, стікаючи кров"ю.

Наступного дня подружжя прийшло до Коцюбайла з пляшкою горілки. Просили не заявляти в міліцію і не викликати "швидкої". Чоловік погодився. Про бійку розказав сусідці та сестрі, яка живе в Кузнецовську.

17 липня у Степана був день народження. Наступного дня він помер од легенево-серцевої недостатності. Одне з поранень було проникним.

Степан Коцюбайло був ліквідатором аварії на ЧАЕС, жив на пенсію. Із дружиною розійшовся 15 років тому. Мав двох дорослих дітей.

— Був спокійний, працьовитий. Тримав коня, город. Допомагав у селі кільком пенсіонеркам та самотнім удовам, — розказує секретар Мульчицької сільради Галина Булан. — А от на Андрія односельці часто скаржилися — вимагав у них гроші на горілку.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Рибак убив односельця через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі