середа, 24 вересня 2008 07:13

Андрій Крутько повісився у хліву

Тіло 11-річного Андрія Крутька із села Зарічне Радивилівського району Рівненщини випадково знайшла сусідка. Вона заганяла корову додому, проходила повз двір Крутьків. Помітила біля хліва чиїсь ноги. Подумала, що це Андрій чекає худобу.

Сусідка гукнула хлопця — він не озвався. Підійшла ближче й побачила, що Андрій висить на мотузці.

На крик жінки збіглися односельці. Батьків вдома не було.

— Викликали лікаря. Коли хлопця витягали із зашморгу, він був ще теплим. Але серце вже не билося, — розповідає 52-річна Ольга Королюк із сусіднього села Козин.

Андрій навчався у п"ятому класі Козинської школи-колегіуму. Учителі кажуть, що був товариським, не конфліктував. Мати Андрія працює продавщицею в магазині "Дружба", тато безробітний. Старшому братові Богдану 19 років.

— Для його сім"ї це шок. Жодних сварок у школі чи вдома не було, — говорить начальник обласного управління кримінальної міліції у справах неповнолітніх Віталій Чубаєвський, 32 роки. — Батьки нічого дивного в поведінці сина не помічали. Нині опитуємо всіх знайомих хлопця.

Передсмертної записки Андрій Крутько не залишив.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Крутько повісився у хліву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі