четвер, 20 грудня 2007 07:15

Андрій Качак матюкався у церкві

У селі Сваричі Рожнятівського району Івано-Франківської області місцевий житель Андрій Качак, 44 роки, нецензурно висловлювався у храмі.

— Не знаю, у католицькій чи православній церкві Андрій дебоширив, — згадує секретар Сваричівської сільради Галина Данилюк, 49 років, — Він тільки звільнився, сидів у тюрмі. Усі в селі обходять його стороною. Знають як крадія, п"яницю, забіяку.

Сваричі — найбільше село у Рожнятівському районі. У середині 1990-х тут збудували три культові споруди.

— Місцевий хуліган зайшов у храм напідпитку під час недільного богослужіння. Десь хвилин 15 стояв ніби молиться, потім перервав літургію нецензурщиною, — розповідає старший дізнавач Рожнятівського відділку міліції Ольга Мазур. — Священик зробив йому зауваження, це ще більше розлютило дебошира. Качак почав розпускати руки. Тоді старші чоловіки вивели його на свіже повітря. Заспокоївшись, він знову зайшов до церкви, й усе повторилося знову.

Качак не одружений, живе у старій батьківській хаті. Дяк Микола Гринишин, який колись працював в органах внутрішніх справ, подав на Андрія Качака до суду за хуліганство у громадських місцях.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Качак матюкався у церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі