вівторок, 11 грудня 2007 07:14

Андрій Гутник загинув на шахті

Опівночі 6 грудня на поверхневому промисловому майданчику поблизу породного перекидача на шахті "Надія" в місті Червоноград Львівської області гірники знайшли тіло 30-річного машиніста підземних установок Андрія Гутника.

Увечері Андрій заступив на чергування у третю зміну. Поблизу рейкової колії стояли вагонки. Кажуть, при штовханні вагонки він спіткнувся і впав.

— Коли падав, ударився головою, — розповідає заступник начальника Червоноградської державної гірничотехнічної інспекції Володимир Осадець, 36 років. — При поверхневому огляді в загиблого виявили відкриту черепно-мозкову травму. Нині на шахті працює спеціальна комісія, що розслідує причини смерті гірника. Обставини з"ясувати важко, бо немає свідків.

Андрій Гутник жив у місті Соснівка Сокальського району на Львівщині. Закінчив Кам"янка-Бузьке училище, працював трактористом у товаристві "Червоноградське". Після армії вступив до Львівського медичного коледжу "Монада". Потім влаштувався зубним техніком до Червоноградської стоматологічної клініки.

Коли одружився, почав шукати кращих заробітків. На шахті пропрацював майже три роки. У нього залишилася 25-річна дружина Марія та донька Анастасія, 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Гутник загинув на шахті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі