вівторок, 24 липня 2007 07:05

Анатолія Назаренка обпалило електричною дугою

52-річний Анатолій Назаренко із села Хотинь Радивилівського району Рівненської області мало не загинув, підключаючи кабель до трансформатора на тракторній бригаді. Із опіками голови, шиї та рук чоловіка у тяжкому стані госпіталізували в опіковий центр обласної лікарні.

Назаренко допомагав односельцям ремонтувати комбайна. Поліз драбиною на трансформатор. Коли вмикав рубильник, його вдарило струмом і відкинуло на землю. Від електричної дуги загорівся одяг.

— Потрапив до нас у шоці. Стан хворого залишається вкрай тяжким. Він отримав понад 30 відсотків опіків. До того ж після ураження струмом упав у калюжу з брудною водою та якоюсь хімією, — говорить 63-річний завідувач опікового центру обласної клінічної лікарні Олег Кірик. — Організм дуже ослаблений. Проводимо інтенсивне лікування, боремося за його життя.

Анатолій працював завгоспом у місцевій школі. Перед трагедією звільнився. Живе із дружиною-інвалідом та її матір"ю Тетяною. У тещі двоє синів: Олександр, інвалід із дитинства, та  Віктор. Останній нещодавно повернувся із заробітків у Росії і переніс інсульт. Кілька тижнів тому теща Анатолія зламаланогу.

— Він у родині один на ходу був, — бідкається голова Хотинської сільради Степан Тимощук. — Тримав корову, свині, город обробляв.

Дорослі доньки Назаренків живуть окремо.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Назаренка обпалило електричною дугою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі