вівторок, 15 липня 2008 07:06

9-місячна дитина пропала з хати

У середу 17-річна Наталя Михайлів із села Дзвинячі Заліщицького району Тернопільської області прийшла до сільради із заявою про зникнення 9-місячного сина Назара. Пояснила, що вийшла в туалет, а коли повернулася, дитини ніде не було.

У селі підозрюють, що Наталя сама запропастила сина.

— Жінка п"є й ніде не працює. Навіть не знаю, чи вона школу закінчила. Десь в інтернаті в райцентрі вчилася. Перше, що її запитали, з ким вона перед тим пила. Думали, може принесуть хлопчика назад. Але дитини ніде немає, — говорить землевпорядник сільської ради Ганна Яремій, 29 років. — У селі повно міліціонерів. Наталю забрали у райвідділ і допитують.

Припускають, що хлопчик неживий. Шукають, де він може бути.

— То настоящі бомжі. П"ють, город не обробляють, ніякої худоби не тримають. У Наталки батько помер, то вона, як неповнолітня, получає допомогу по втраті годувальника. А ще має гроші як самотня мати. На то і живуть, — продовжує Яремій.

Наталя Михайлів неодружена. Мешкає із матір"ю у власній хаті в центрі села. У день, коли зникла дитина, мати була на заробітках на Закарпатті. Наталя сама доглядала за сином.

Зараз ви читаєте новину «9-місячна дитина пропала з хати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі