понеділок, 19 листопада 2007 18:27

З"явився сьомий кандидат на пост президента Грузії

Ще один кандидат балотуватиметься в президенти Грузії. Політичний союз "Єдина Грузія" висуває на президентські вибори 5 січня 2008 року свого кандидата - Автанділа Маргіані.

Як заявив Автанділ Маргіані на прес-конференції в понеділок, основним пріоритетом його програми мінімум є негайне відновлення добросусідських відносин з Росією.

У своїх тезах Маргіані обіцяє відновити спільний спосіб життя з абхазькими і осетинськими братами в рамках єдиної Грузії, відновити соціальну справедливість, пожвавити економіку, повернути внески вкладникам, негайно відновити добросусідські братерські відносини з Росією.

Автанділ Маргіані також зажадав від решти кандидатів в президенти принести клятву, що у разі перемоги на виборах вони виконають всі обіцянки, дані народу. Він також вимагає, щоб всі кандидати пройшли фізичний і психічний огляд.

Автанділ Маргіані у минулому був першим секретарем ЦК Компартії Грузії, в 1992-1995 роках займав пост віце-прем"єра, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «З"явився сьомий кандидат на пост президента Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі