пʼятниця, 05 лютого 2016 21:44

З'явився сайт знайомств для самотніх емігрантів

  Фото: скрін сайту знайомств
Фото: скрін сайту знайомств
Останнім часом на сторінках українських діаспор з різних країн в соціальних мережах почали активно поширювати сайт Українські побачення. Такі оголошення з'явилися в спілках "Українці в Канаді", "Українці в Італії", "Українці в Німеччині". Засновники сайту стверджують, що діаспора - важлива частина їхньої цільової аудиторії.

"Наша аудиторія - це користувачі з усього світу. В більшості - це російсько- і україномовне населення. Українська діаспора найчисельніша в Канаді, США та Європі. Тому ми в першу чергу орієнтуємося на них. На жаль, як в Канаді, так і в усьому світі серед української діаспори є самотні люди. Вони хочуть поспілкуватися з однолітками або просто приємними співбесідниками. Але за певних причин не можуть цього зробити. Наш сайт знайомств - саме такий майданчик, де вони це можуть здійснити", - розповідає помічник власника сайту Олександр Короп із Києва.

Саме він займається тим, аби про сайт дізналося якомога більше українців за кордоном. За його словами, на сайті лише реальні користувачі - всі анкети проходять ручне перевірку за електронною поштою.

"Знайшла близьку за інтересами людину", - каже Тетяна Давиденко родом із українського Сімферополя. Зараз жінка мешкає в Іракліоні, Греція

У користувачів є можливість додавати фотографії, заповнювати анкету інформацією про себе, створювати голосове і відеопривітання. Переглядати, хто відвідував анкету і відповів взаємною симпатією.

На сьогоднішній день, на Українських побаченнях зареєстровано близько мільйона анкет. З них - 183 тис. зареєстровані в Україні, 11 тис. - в Канаді. Щохвилини в режимі он-лайн на сайті перебуває близько 3 тис. людей.

 

Нагадаємо, фахівці вирахували скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих стосунків.

Зараз ви читаєте новину «З'явився сайт знайомств для самотніх емігрантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі