Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 16:07

З"явився двійник Караджіча (ФОТО)
7

Австрійська поліція виявила чоловіка, який є вилитою копією екс-президента Сербії Радована Караджіча. Густа сива борода, темні брови, форма обличчя і рід діяльності Петара Глумача в точності повторюють зовнішність та спосіб життя Караджіча.

Фото Reuters

Рік тому Караджіч був затриманий як свідок по вбивству у Відні. Тоді австрійська поліція допитала і сфотографувала сербського громадянина. Коли ж представники сербського звинувачення показали фотографію Радована Караджіча в тій зовнішності, в якій він переховувався всі останні роки, австрійська влада не повірила своїм очам. На фото був чоловік, якого вони допитували рік тому. Проте, як з"ясувалося пізніше, всьому провиною майже ідентична зовнішність чоловіків. Петар Глумач знаходиться на волі і живе у себе удома.

Двійник Караджіча проживає в сербському містечку Ново Село. Зараз в світлі останніх подій місцеві жителі називають його своїм "доктором Дабічем". Нагадаємо, що саме під таким ім"ям переховувався останні 10 років Радован Караджіч. У Петара Глумача два громадянства - сербське і хорватське.

- Я ношу окуляри, у мене довга сива борода і вуса, і я забираю волосся в хвіст, - розповідає про себе сам Глумач.

Збіг по зовнішності, як запевняє Глумач, на 100 відсотків. Крім того, чоловік вже 23 роки займається альтернативною медициною. Так само, як і Караджіч, який навіть створив свій сайт, де пропонував виліковувати різні хвороби. Глумач присягається, що він досі їздить по Італії, Німеччині та Австрії.

- Я лікую всі хвороби, у тому числі й жіноче безпліддя. Я вилікував більше 800 жінок від цієї недуги, які потім народили здорових дітей, - розповів Петар Глумач, повідомляє Life.ru.

Зараз ви читаєте новину «З"явився двійник Караджіча (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути