пʼятниця, 30 березня 2007 09:15

Звинувачений в сексуальних домаганнях чоловік виявився жінкою

42-річний чоловік, якого підозрювали в сексуальних домаганнях до 15-річної дівчинки виявився жінкою.

Олександр Девід Кросс (Alexander David Cross) провів у в"язниці в місті Чаттануга, штат Теннессі, США, близько десяти днів, чекаючи судового розгляду. Тільки коли підозрюваного повели в душ, з"ясувалося, що він є Елейн Енн Кросс.

Про обставини, що знов розкрилися, на судовому засіданні в середу оголосив заступник окружного прокурора. Тим часом Кросс визнала себе винною і пішла на співпрацю з правосуддям - якщо вона не скоїть ніяких правопорушень протягом шести років, то уникне тюремного вироку.

Згідно з обвинувальним висновком, 15-річна дівчинка, що щиро вважала, що поряд з нею чоловік, і Кросс щонайменше три рази вступали в сексуальний контакт в червні і липні 2006 року. Жертва, як розповів заступник прокурора, "шаленіла" від спокусниці і подумувала вийти за неї заміж.

Деякі чоловіки з в"язниці були приголомшені, коли дізналися, що поряд з ними майже десять днів знаходилася жінка, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачений в сексуальних домаганнях чоловік виявився жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі