пʼятниця, 28 вересня 2007 13:51

Звинувачений у відмиванні грошей Окруашвілі відмовився з"явитися до суду

Екс-міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі, якого після гучних звинувачень на адресу президента звинуватили в здирстві та відмиванні грошей, висловлює недовіру суду і не присутній на засіданнях, повідомила в п"ятницю журналістам адвокат обвинуваченого Ека Беселія. "Іраклій тримається дуже мужньо і бадьоро. Він просив мене передати, що сподівається на активність і підтримку суспільства. Він не визнає себе винним у пред"явлених звинуваченнях і висловлює недовіру суду", – повідомив адвокат.

Окруашвілі передав спеціальну заяву, яку буде зачитано на сьогоднішньому мітингу перед парламентом, повідомила Беселія.

Колишній глава Міноборони Грузії 25 вересня звинуватив президента Михаїла Саакашвілі в лобіюванні інтересів своєї сім"ї при укладенні крупних фінансових оборудок, у підготовці вторгнення до Південної Осетії, у розробці плану розколу Грузинської православної церкви, а також у намірі ліквідувати бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі.

Два дні по тому Окруашвілі був затриманий в офісі створеного їм опозиційного руху. Екс-міністрові пред"явили звинувачення за чотирма статтями КК Грузії: здирство, відмивання грошей, зловживання службовими повноваженнями і службова недбалість, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Звинувачений у відмиванні грошей Окруашвілі відмовився з"явитися до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі