понеділок, 04 серпня 2008 14:35

Звільнення Ходорковського розглянуть 21 серпня

Судове слухання про умовно-дострокове звільнення Михайла Ходорковського по клопотанню його адвокатів відбудеться в Читі 21 серпня. Про це повідомив в понеділок суддя Інгодінського районного суду Чити Ігор Фалілєєв.

У минулу п"ятницю адміністрація Читинського слідчого ізолятора, в якому знаходиться екс-глава Юкоса, передала в Інгодінський районний суд характеристику М.Ходорковського. Про її зміст поки не повідомляється, - передає Ліга.

Характеристика, підписана начальником колонії або СІЗО, є в таких випадках обов"язковою. У Федеральній службі виконання покарань раніше пояснили, що слово залишається за судом. "Характеристика відносно ув"язненого, може і не мати визначального значення. Визначає буде вирішення суду", - заявив представник ФСІН.

Тим часом, московський тижневик "Аргументи тижня" в кінці липня виступив з сенсаційною заявою - нібито колишній голова кремлівської адміністрації Олександр Волошин, що є, на думку видання, "негласним радником" Президента Дмитра Медведєва, обговорює з сім"єю М.Ходорковського умови його дострокового звільнення восени цього року. Як стверджує газета, М.Ходорковському пропонується утримуватися від політичних заяв і не намагатися виїхати за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Ходорковського розглянуть 21 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі