вівторок, 09 вересня 2008 18:37

Журналісти дорікнули напарниці Маккейна в дріб"язковості

Кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін отримувала з бюджету штату Аляска відрядні в ті дні, коли знаходилася у власному будинку, пише 9 вересня TheWashingtonPost. Згідно опублікованим звітам про витрати губернатора Аляски, за перших 19 місяців на цій посаді Пейлін отримувала відрядні за проведені удома дні 312 разів.

Крім того, зі звітів журналісти видання зробили висновки, що велика частина поїздок дітей та чоловіка Сари Пейлін, сплачених штатом Аляска, припала на маршрут від її будинку до офісу в столиці штату. Сума, витрачена на ці поїздки, перевищила 40 тисяч доларів.

Повідомляється, що Пейлін отримала платню за роботу в День Подяки, оскільки в святковий день була присутня на місцевому спортивному заході. З бюджету штату оплачувалися також подорожі п"ятьох дітей Сари Пейлін, які супроводжували її в ділових поїздках.

Видання уточнює, що всі сплачені штатом Аляска витрати напарниці Джона Маккейна абсолютно законні, і не відрізняються від витрат інших американських губернаторів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти дорікнули напарниці Маккейна в дріб"язковості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі