неділя, 15 червня 2014 14:02

Журналістам показали "Волинське Межигір'я", куди прилітав Янукович-молодший

Журналістам показали "Волинське Межигір'я", куди прилітав Янукович-молодший
Фото: allday.in.ua

"Правий сектор" Волині влаштував екскурсію маєтком, який, за даними активістів, збудували для екс-керівника державної митниці Ігоря Калетника.

Комплекс складається із шести будинків для власників, будинку для охорони та персоналу і вертолітного майданчика, йдеться у матеріалі Громадського ТВ.

Загальна площа – близько гектара. Дві частини комплексу розташовані обабіч дороги на урочищі Гряда.

Очільник "Правого сектору" на Волині Павло Данильчук розповів, що організація дослідила, кому саме належать будинки у комплексі. Власники - "підставні" особи з Києва, Одещини та Маріуполя, каже Данильчук. Ці люди, за його словами, пов'язані із нардепом Оксаною Калетник (двоюрідна сестра Ігоря Калетника).

Оскільки працівники маєтку мають лише ключі від вхідних воріт, всередину будинків потрапити не вдалося. На будинках стоїть емблема фірми "Honka", вибори якої використовували й в Межигір'ї.

Охоронці комплексу підтвердили, що на об'єкт кілька разів приїжджав Віктор Янукович-молодший. Павло Данильчук додав, що за неофіційною інформацією тут планував відпочивати Петро Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Журналістам показали "Волинське Межигір'я", куди прилітав Янукович-молодший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі