середа, 07 березня 2007 14:45

Журналіста "Комерсанта" могла довести до самогубства отрута

Прокуратура, що розслідує обставини загибелі військового оглядача газети "Коммерсантъ" Івана Сафронова, встановила, що фізичної дії на журналіста перед смертю не застосовували, а смерть настала в результаті падіння з великої висоти.

Тим часом слідство не виключає, що до самогубства журналіста могла підштовхнути отрута або психотропний препарат.

Ця версія з ряду екзотичних, проте, на її користь свідчать деякі непрямі докази. Наприклад, свідчення як мінімум сімох людей, з якими говорив по телефону журналіст напередодні й у день своєї загибелі. Всі ці люди зазначили неадекватність співбесідника, характеризуючи його як "не схожого на себе", "заспаного", "пригніченого", "загальмованого". Незвично характеризує журналіста і його лікар-гастроентеролог, до якої він приходив на прийом за дві години до загибелі. "Він здався мені байдужим, на питання відповідав коротко".

Щоб підтвердити або спростувати версію доведення Сафронова до самогубства, прокуратура призначила спеціальну експертизу, пише "Коммерсантъ".

Зараз ви читаєте новину «Журналіста "Комерсанта" могла довести до самогубства отрута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі