субота, 05 грудня 2020 22:20

Журнал Time назвав найгірший рік в історії

Американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим в історії. Рік, зазначила експерт, був "сповнений болю і до божевілля буденним". Журнал опублікував свою нову обкладинку на своїй сторінці в Twitter. На білому тлі чорні цифри 2020 перекреслені двома червоними лініями.

 

У статті, пов'язаній з обкладинкою, кінокритик Стефані Захарек зазначила, що в історії були і куди більш нелегкі роки, але навряд чи хтось з нині живих людей стикався з пандемією, схожою на COVID-19.

"Будь 2020-й картиною-антиутопією, ви б, швидше за все, вимкнули її після 20 хвилин. Цей рік не був зловісно хвилюючим, як вигаданий апокаліпсис. Він, крім того, що був сповнений болю, був до божевілля буденним, при цьому щоденна рутина стала нашим ворогом", - зазначила Захарек.

Нагадаємо, що всього в світі з початку пандемії коронавірусу зареєстровано 66 мільйонів хворих, 45 мільйонів одужали, більш як 1,5 мільйона осіб померли.

Зараз ви читаєте новину «Журнал Time назвав найгірший рік в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі