четвер, 13 вересня 2007 14:49

Журнал People склав рейтинг найстильніших зірок

Брітні Спірс шокувала глядачів, блискуче втіливши на сцені образ зомбі в жахливому бікіні, проте скандально відома співачка, на здивування багатьох, не була визнана найогиднішо одягненою зіркою в світі, повідомляє ФактNews.

Сумнівне звання найгірше одягненої зірки, згідно рейтингу журналу People, належить французькій актрисі Єві Грін. Видання присвятило Грін цілу сторінку. Журнал публікує чотири фотографії актриси, відзначаючи, що зірка "бондіани", схоже, "прибула до нас з далекої-далекої галактики".

People вивів з тіні чоловіка Тома Круза актрису Кеті Холмс. У рейтингу видання зірка "Тут палять" фігурує не як "Міс Том Круз", а як одна з найбільш стильних одягнених жінок - журнал назвав її стиль "класика". Актриса і співачка Бейонс Ноулс викликала у редакції People "захоплення", втім, деякі видання написали, що в сукні, в якій зірка з"явилася на VMA NTV, вона була схожа на "золоту статую свободи".

Актрису Кемерон Діаз похвалили за чудові ноги, красу яких вона підкреслює за допомогою своїх нарядів. Стиль Пенелопи Крус назвали "континентальним", актриса Джесіка Біль виявилася рангом нижче з характерним "американським" стилем. Редакція похвалила любов до експериментів з одягом Дрю Беррімор, привласнивши їй звання "хамелеон", а співачка Дженніфер Лопес отримала титул "гламурна штучка".

People відзначив простий стиль в одязі актриси Риз Уїзерспун, охарактеризувавши її як "знаменитість з сусіднього двору". Епатажну Гвен Стефані назвали "законодавцем моди". Новачком в рейтингу найстильніших одягнених жінок виявилася актриса Алі Лартер.

Серед чоловіків сюрпризів не виявилося - серед найстильніших, як завжди, Девід Бекхем, Терренс Ховард, Джоні Депп, Бред Пітт і Джордж Клуні. Пітт і Джолі були визнані найстильнішою одягненою парою.

Втім, без Брітні Спірс рейтинг все одно не обійшовся. Видання не прийняло до уваги її численні витівки, на зразок носіння дешевої нижньої білизни на пляжі і демонстрації інтимних частин тіла, проте в списку People ім"я Спірс стоїть на першому місці в рейтингу "Самих шокуючих фешн-подій року". Журнал пригадав співачці власноручне збривання волосся в одному з салонів Лос-Анджелеса.

Найстильніше одягнені жінки:

Бейонс Ноулс

Кемерон Діаз

Кеті Холмс

Пенелопа Круз

Джесіка Бейль

Дрю Беррімор

Дженніфер Лопез

Риз Візерспун

Гвен Стефані

Алі Лартер


Найстильніше одягнені чоловіки

Девід Бекхем

Торренс Ховард

Джоні Депп

Бред Пітт

Джордж Клуні


Найстильніше одягнені пари

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Габріель Обрі і Хеллі Беррі

Гвен Стефані і Гевін Россдейл

Тоні Паркер і Єва Лонгорія


Найогидніше одягнена людина

Єва Грін


Найшокуючі фешн-події року

Брітні Спірс поголилася налисо

Учасник "Американського ідола", кришнаїт Санджайя Малакар, зробив ірокез

Викрадені в Іраку британці, у величезних іранських костюмах

Декольте сенатора Хіларі Клінтон

Костюм, в якому модель Наомі Кемпбелл мила гаражі для сміттєвозів

Тюремний наряд Періс Хiлтон

Зараз ви читаєте новину «Журнал People склав рейтинг найстильніших зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі