середа, 19 вересня 2007 09:14

Зубков представив Путіну пропозиції про склад нового Кабінету Міністрів

Прем"єр-міністр РФ Віктор Зубков представив президентові Росії пропозиції про структуру і кадровий склад уряду; виконуючий обов"язки міністра оборони Анатолій Сердюков подав главі держави рапорт про відставку через родинні зв"язки з прем"єром. Раніше прем"єр заявив, що вважає необхідним змінити структуру уряду й підвищити персональну відповідальність чиновників.

Минулого тижня, 12 вересня, президент РФ прийняв відставку уряду Михайла Фрадкова і попросив міністрів виконувати свої обов"язки до формування нового кабміну. Він також запропонував Віктора Зубкова на пост прем"єра. Держдума 14 вересня затвердила його кандидатуру, передає РИА "Новости".

За словами Зубкова, структура уряду Росії буде сформована вже до п"ятниці, 21 вересня, - в семиденний термін після затвердження Держдумою кандидатури прем"єр-міністра.

Кандидатури у склад нового уряду не називаються, але відомо, що виконуючий обов"язки міністра оборони РФ Сердюков подав президентові рапорт про відставку, враховуючи родинні зв"язки з новим прем"єр-міністром - Сердюков одружений з дочкою Зубкова.

Сердюков був міністром оборони з 16 лютого 2007 року. Він змінив на цій посаді Сергія Іванова після того, як той був призначений першим віце-прем"єром.

Зараз ви читаєте новину «Зубков представив Путіну пропозиції про склад нового Кабінету Міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі