понеділок, 15 липня 2019 11:31

Зсув ґрунту на пляжі: рятувальники знайшли інвентар та одяг

Зсув ґрунту на пляжі: рятувальники знайшли інвентар та одяг
Рятувальники знайшли під завалами одяг та пляжний реманент. Фото із відкритих джерел.

Рятувальники знайшли під завалами ґрунту на одеському пляжі одяг і пляжний інтентар туристів, які у цей момент купалися у морі.

Людей під завалом шукали 4 год.

Пошуковий собака слід постраждалих під шаром землі не взяв. Рятувальники відкидали землю з місця, де могли б бути відпочивальники, і нікого не знайшли. Після настання темряви пошукові роботи призупинили, аби повернутися вранці й дійти до краю схилу – про всяк випадок. Продовжувати пошуки вночі було вже небезпечно для самих рятувальників, передає ТСН.

"Є загроза. Загроза є особовому складу, тому що у світлої пори доби можливо було спостерігати за "поведінкою" ґрунту, а в нічну пору неможливо це здійснити. Основні місця, де могли перебувати люди, вже були розчищені", - розповів заступник начальника ГУ ДСНС України в Одеській області Олександр Крицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річний хлопець відкопав мертвого брата-близнюка

Ввечері 14 липня в Одесі стався зсув ґрунту зі схилу на узбережжя аварійного пляжу. Він стався площі близько 150 кв. м. між центральним пляжем і пансіонатом "Борей". Пляж був закритий для відвідування.

Зараз ви читаєте новину «Зсув ґрунту на пляжі: рятувальники знайшли інвентар та одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі