понеділок, 02 червня 2008 18:59

Зросла кількість жертв зіткнення поїзда зі шкільним автобусом у Франції

За уточненим даними, шестеро людей загинули й 31 поранені при зіткненні поїзда зі шкільним автобусом у Франції, передає радіостанція "Франс-Інфо" з посиланням на місцеву префектуру.

Загалом в автобусі було 56 людей: 50 дітей і шість дорослих. Четверо поранених дітей у тяжкому стані.

Інцидент стався у місті Мезанж у департаменті Верхня Савойя на південному сході Франції. Регіональний поїзд TER в"їхав на залізничному переїзді в шкільний автобус із дітьми. За словами представника залізничної компанії SNCF, серед пасажирів поїзда також є постраждалі. SNCF відзначає, що шлагбаум на залізничному переїзді, де сталася трагедія, працював нормально.

Як передає РІА "Новости", на місце події виїхали міністр внутрішніх справ Франції, міністр транспорту та президент SNCF. Президент Франції Ніколя Саркозі заявив, що кожний зараз думає про жертв трагедії, і він сподівається, що їхня кількість не збільшиться. На місці події працюють правоохоронці, причини трагедії з"ясовують, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Зросла кількість жертв зіткнення поїзда зі шкільним автобусом у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі