середа, 24 жовтня 2007 15:30

Зразки ДНК Маделейн Маккан виявлені в будинку підозрюваного

Зразки ДНК британської дівчинки Маделейн Маккан, викраденої в травні 2007 року, виявлені в будинку Роберта М"юрета, першого підозрюваного у справі.

За даними португальської поліції, частинки волосся і рідин тіла, знайдені на віллі М"юрета 10 червня і 4 серпня, відповідають виявленим в машині, яку орендували батьки Маделейн через 25 днів після її зникнення.

Ця інформація, оприлюдщнена тільки в середу, пояснює підозри поліції про те, що батьки вивезли тіло дівчинки і заховали його недалеко від місця відпочинку. Визначити за допомогою тестів, чи жива була на той момент Маделейн, неможливо.

Адвокат М"юрета заявив, що його клієнтові "нічого боятися", оскільки його підозрюють в "уявному злочині".

Британець Роберт М"юрет допомагав поліції в розслідуванні викрадання як перекладач. Проте через декілька днів після зникнення Маделейн він потрапив під підозру. Без пояснення причин його усунули від участі в розслідуванні і встановили за ним стеження.

The Daily Mail повідомляє, що мати Маделейн Кейт Маккан дала своє перше телеінтерв"ю з моменту визнання її і її чоловіка підозрюваними. Інтерв"ю вийде в ефір португальського телебачення в середу ввечері.

Кейт Маккан розповість про гарячу лінію для жителів Іспанії, Португалії і північної Африки. Ті, хто бачив схожого на Маделейн дитини, зможуть подзвонити по вказаному номеру.

Чотирилітня британка Маделейн Макканн була викрадена зі спальні готелю на португальському курорті Алгарве 3 травня. Поліція оголошувала декількох чоловік підозрюваними у цій справі, проте звинувачень нікому пред"явлено не було, пише в середу The Daily Star.

Зараз ви читаєте новину «Зразки ДНК Маделейн Маккан виявлені в будинку підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі