неділя, 04 березня 2007 14:19

З-під завалів будинку у Москві дістали трьох українців

В результаті обвалення перекриттів у виселеному будинку у Москві (РФ) за адресою провулок Кам"яна слобода, 6/2 загиблих не виявили.

Як заявили медичні джерела, в результаті інциденту увечері в суботу 3 березня постраждали троє робочих-українців.

Одного потерпілого витягнули з-під завалів близько 1:00 неділі і госпіталізували в Інститут швидкої допомоги імені Скліфосовського з переломами обох ніг. Другий в шоковому стані утік з місця події, проте близько 6 ранку його знайшли і також госпіталізували "для виявлення можливих травм".

З-під завалів близько 11:00 неділі витягнули і третього робочого. Його відправили в даний час до однієї з міських лікарень, його стан невідомий. У нього були затиснуті плитами ноги, але він знаходився при свідомості.

Раніше агенції з посиланням на правоохоронні органи столиці повідомили про двох загиблих, тіла яких нібито виявили рятувальники.

Потерпілі вели реконструкцію будівлі і одночасно проживали в ній. У мерії Москви заявили, що інцидент стався через порушення техніки безпеки під час розбирання будівлі, і пообіцяли перевірити всі будови у столиці, підготовлені для демонтажу.

Прокуратура Центрального округу столиці порушила кримінальну справу за порушення правил безпеки при проведенні будівельних робіт, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «З-під завалів будинку у Москві дістали трьох українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі