четвер, 01 травня 2008 11:08

Жорстоко побили чотирьох охоронців морпорту "Південний"

4 охоронців морського торговельного порту "Південний" (Одеська область) госпіталізовані в результаті сутички із прихильниками колишнього начальника порту Володимира Васильєва.

Про це журналістам 30 квітня повідомив начальник порту Юрій Крук.

З його слів, у ніч із 28 на 29 квітня на території порту 15 чоловік напали на співробітників відомчої охорони, які чергували на контрольно-пропускному пункті підприємства.

Зі слів Крука, було жорстоко побито начальника охорони В"ячеслава Агабекова і 3 його підлеглих.

Крук сказав, що охоронці госпіталізовані у тяжкому стані.

Після побиття охоронців, зі слів Крука, прихильники Васильєва розгромили приміщення охорони, а потім сховалися від докерів порту в будинку управління порту.

Начальник порту пояснив, що будинок управління порту прихильники Васильєва втримують із 25 квітня, разом з ними перебуває Васильєв.

Про побиття охоронців проінформовані правоохоронні структури Одеської області, а також міністр транспорту й зв"язку Йосип Вінський.

29 квітня в порту відбувся мітинг, у якому взяли участь понад 1 тис. співробітників порту.

"Підготовлене звернення в усі інстанції для того, щоб вжили заходів реагування для припинення подібних ситуацій надалі й звільнення будинку управління порту", - сказав Крук.

25 квітня до будинку управління порту прибули судові виконавці й понад 1 тис. чоловік разом колишнім заступником начальника, який раніше виконував обов"язки начальника порту, Васильєвим.

Прихильники Васильєва зайняли будинок управління порту.

Мінтрансзв"язку заявило, що розцінює події 25 квітня як рейдерське захоплення порту, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоко побили чотирьох охоронців морпорту "Південний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі