Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 16:45

"Золота Фортуна" - найвища сходинка до міжнародного визнання!!!

Днями відбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу "Золота Фортуна" (Київ). Обранці Рейтингу – це люди, котрі своєю творчою працею, завзяттям, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо.

Сьогодні окрему інформаційну увагу ми хочемо приділити нашим співвітчизникам, які у червні цього року отримали титули переможців та лауреатів Рейтингу, що має світове ім"я.

В номінації: "За вагомий внесок у справу розбудови України та благодійну діяльність" Меділлю "Народна шана – за благодійну діяльність" відзначено Семенюк-Самсоненко Валентину Петрівну – голову союзу жінок України "За майбутнє дітей", депутата Верховної Ради України 2,3,4,5 скликань, заслуженого економіста України, відомого політика, яка є автором і співавтором 16 законопроектів, домагається реалізації принципів соціальної справедливості в Україні.

В номінації "За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм":

Медаллю "Незалежність України" було нагороджено Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів Подільського району м. Києва гімназія N 107 "Введенська", директор Кудрейко Олександр Миколайович.

Дипломом якості було нагороджено кейтерінгову службу "Вкусный ресторан". Організація займається обслуговуванням масових мероприємств: міських свят, фестивалів, а також корпоративних та приватних свят в форматі виїзного ресторану.

Медаллю "Трудова слава" нагороджено педагогічний колектив спеціалізованої школи І ступеня N 327 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Київ (директор Стасюк Наталія Євгенівна), який складається з 32 вчителів, що забезпечують гармонійний розвиток 320 дітей.

До 90 річниці Дипломом "Якості" UNIVERSAL QUALITY відзначено Таращанський агротехнічний коледж імені Героя Радянського Союзу О. О. Шевченка, який навчає 1500 студентів за спеціальностями: експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва, монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі, бухгалтерський облік, організація виробництва, правознавство, комерційна діяльність.

Медаллю "Трудова слава" з нагоди 90-річчя нагороджений Петрівський державний аграрний технікум, директор Бакума Анатолій Володимирович, де навчають 1100 студентів за спеціальностями: виробництво і переробка продукції рослинництва, ветеринарна медицина, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, землевпорядкування, експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва.

Максимчук Олександр Володимирович – Голова Правління Міжнародного благодійного Фонду "Україна 3000" був нагороджений Медаллю "Трудова слава". Медаллю "Трудова слава" було відзначено Терновика Віктора Ярославовича – директора Мирогощанського аграрного коледжу.

Дипломом "Якості" UNIVERSAL QUALITY було відзначено Гімназію N 315 з поглибленим вивченням іноземних мов Дарницького району міста Києва, яка сьогодні має широкий спектр міжнародних зв"язків, перемоги у багатьох міжнародних, всеукраїнських та міських конкурсах.

Бірюк Олександр Олексійович – директор гімназії N 315 з поглибленим вивченням іноземних мов Дарницького району міста Києва, Заслужений працівник освіти України нагороджено Медаллю "Трудова слава".

Медаллю "Трудова слава" відзначено Вишнякова Леона Романовича – завідувача відділу композиційних матеріалів Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України, доктора технічних наук за особистий внесок у теорію і практику отримання армованих волокнами новітніх композиційних матеріалів, тощо.

Корсун Ярослав Петрович – директор Рівненського державного аграрного коледжу, Заслужений працівник освіти України був нагороджений Медаллю "Трудова слава".

Медаллю "Трудова слава" відзначено колектив Одеської спеціалізованої школи N 54 І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови Одеської міської ради, директор Омельчук Валентина Володимирівна.

Лауреатським Дипломом відзначено Попу Леоніда Миновича – директора Білгород-Дністровського державного аграрного технікуму Одеської області.

Борхаленко Юрія Олександровича – завідувача сектору галузі знань "Техніка та енергетика аграрного виробництва" Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України, голову навчально-методичної комісії з спеціальності "Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва".

Медаллю "Трудова слава" відзначено Кармишева Юрія Володимировича – старшого викладача кафедри екології та охорони навколишнього середовища Мелітопольського державного педагогічного університету імені Б. Хмельницького, кандидата біологічних наук, автора 60 наукових праць.

Садовий центр "Зелена мрія" було нагороджено почесною відзнакою "Трудова Слава".Садовий центр було засновано у 2008 році.

Колектив приватного підприємства "Дельта-пластік", директор Бісюк Вадим Анатолійович, було нагороджено медаллю "Трудова слава", а заступника директора підприємства Різника Сергія Миколайовича, було відзначено Почесним Дипломом Рейтингу.

Колектив ТОВ "Київська будівельна компанія "ТЕХНІКО", директор Касьянов Ігор Андрійович, було відзначено почесною медаллю "Трудова слава".

Видавництво "Кондор", директор Циганко Володимир Петрович, був нагороджений почесним дипломом.

Колектив ВАТ "Алпака", директор Кравченко Олег Борисович, було відзначено Почесною медаллю "Турова слава".

Колектив клініки "Неомед", директор доктор медичних наук, професор Данкович Наталія Олександрівна, було відзначено Почесним Дипломом Рейтингу.

Медичний центр дієтології та здоров"я "New Medical", директор Поліщук Інна Мирославівна, було відзначено Почесним Дипломом Рейтингу.

Компанія "Камелія-К", президент Костюкова Тетяна Андріївна, було нагороджено Почесною Нагородою Рейтингу.

Система міжнародних шкіл "Denis "School", директор Шкварну Юлія Віталіївна, було нагороджено почесною відзнакою Рейтингу.

Організація "Fiesta", яка займається організацією святкових подій, прикрашанням залів, консультуванням з питань комерційної діяльності та управління, наданням індивідуальних послуг, була нагороджена Почесною відзнакою "Трудова слава" в номінації "За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм".

Директора клініки "Моя семья" Гонзель Катерину Миколаївну було нагороджено Почесною відзнакою "Трудова слава".

Колектив телеканалу "Перший Діловий", голова правління Рудік Олена Олегівна, було нагородженно Почесною відзнакою Рейтингу "Золота Фортуна" в номіанції: "За вагомий внесок у справу розвитку вітчизняного телебачення та високий професіоналізм".

Колектив ТОВ "Інтерлок", директор Кравчук Юрій Володимирович, було відзначено Почесною нагородою Рейтингу в номінації: "За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм".

Гасторономічний Дім "Грандаль", директор Демідова Ольга Іванівна, було нагороджено Почесною Нагородою МАРТІС "Золота Фортуна"в номінації: "За вагомий внесок у справу розвитку ресторанного бізнесу України, високий професіоналізм та якість надання послуг".

Кондитерська майстерня "КВАРТЕТ", директор Михайлов Віктор Євгенійович, було нагороджено Почесною відзнакою Рейтингу в номінації: "За високий професіоналізм та якість кондитерських виробів". Компанія була заснована в 2008 році.

Кожен переможець Рейтингу своєю активною діяльністю несе у світ добре ім"я нашої нації. Приємно визнавати, що номінантами стали ті люди, які своєю працею уособлюють нову Україну, працюють на благо Вітчизни, сприяють процвітанню та визнанню нашої держави на міжнародній арені як повноправного члена європейської сім"ї.

Зараз ви читаєте новину «"Золота Фортуна" - найвища сходинка до міжнародного визнання!!!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути