пʼятниця, 14 березня 2008 09:26

Знятий фільм про королеву еротичного фото (ФОТО, ВІДЕО)

"Непристойна Бетти Пейдж" розповідає про порнозірку середини минулого століття, що реально жила чиї фотографії в корсеті, з кляпом в роті, на 20-сантиметрових шпильках і зовсім без аксесуарів розбурхували розуми американців - простих і естетів. Її зображення друкувалися в чоловічих журналах, на листівках і навіть конвертах для грамплатівок. Індустрія порнотусовки 50-х, дійшло показана у фільмі, вражає ввічливістю: вузол, яким зв"язані руки дівчини, повинен бути не інакше, як "елегантним", Беті сама шиє собі білизну.

Народилася ця талановита дівчина в 1923 році і, хоч моделей починають вважати тельбухом після 25 років, успішно пропрацювала на ниві "стимуляції збудження" до 32. Бетті виховувалася в релігійній сім"ї, але стала королевою порнографії. Цікаво, що, судячи по фільму, виховання і не дуже-то входило в конфлікт з професією. Враховуючи, що режисер Мері Херрон провела серйозну дослідницьку роботу, перш ніж приступити до зйомок фільму, очевидно, що і реальне життя Беті було гармонійним. Правда, в 1957 році вона покинула Нью-Йорк, закинула позування перед фотокамерами і сховалася в невідомому напрямі. Загалом, в наявності все для того, щоб стати кумиром не одного покоління.

Чудовий і фільм. Майстрово стилізований під чорно-біле кіно, він іноді уривається кольоровими вставками. Навіть актори підібрані так, ніби вийшли з тих давніх часів, включаючи виконавця ролі Бетті - 35-річну Гретхен Мол, що працювала з Абелем Феррарою і Полом Шредером.

У зображенні минулого понад усе вражає те, що ніби і не так давно все відбувалося, а Інтернету не було. Тобто, щоб помилуватися садо-мазо-фотографиями, потрібно було запобігливо просити їх у продавця книжкового магазина. Зате і фантазії у громадян було куди більше, ніж зараз. Ось, наприклад, як моделі збільшували груди? Підкладали в ліфчик ганчірочки, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Знятий фільм про королеву еротичного фото (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі