субота, 03 травня 2008 16:33

Знімки п"яної Ліндсей Лохан відучать пити за кермом

Знімки п"яної Ліндсей Лохан відучать пити за кермом

Фотографії з поліцейського досьє американської актриси Ліндсей Лохан використані в рекламній кампанії, що закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому вигляді.

Соціальна реклама, що використовує знімки Лохан, яка кілька разів потрапляла в поліцію за водіння автомобіля в нетверезому стані, опублікована в п"ятницю в американській газеті USA Today.

Мета організаторів рекламної кампанії не тільки пояснити необхідність не сідати за кермо після вживання алкоголю, але і запобігти повсюдному впровадженню спеціальних приладів, що блокують запалення, якщо водій не тверезий.

У газетній рекламі знімки Лохан, яка в 2006 році, будучи неповнолітньою, тричі попадалася на водінні в нетверезому стані, супроводжуються підписом: "Блокування запалення - хороша ідея для неї". Поряд розміщені фотографії повнолітніх людей, які вживають спиртне на урочистих заходах. "Для них - це погана ідея" - свідчить підпис до знімків культурно випиваючих американців.

Організатори кампанії пояснюють, що установка блокування запалення, що реагує на певну концентрацію пар алкоголю, обмежує права розумних і відповідальних водіїв.

Окрім Лохан, організатори кампанії збираються використовувати і фотографії інших знаменитостей, затриманих за водіння в нетверезому стані. Мова йде про знімки, зроблені в поліцейських дільницях, відносно яких не діють авторські права і інші обмеження на використання. Відомо, що сама Лохан дозвіл на використання своїх знімків організаторам кампанії не давала, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Знімки п"яної Ліндсей Лохан відучать пити за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі