пʼятниця, 04 травня 2007 11:19

Зниклій у Підмосков`ї 4-річній Насті Макряковій перерізали горло

Судмедекспертиза в п"ятницю встановила, що зниклу в Підмосков"ї чотирилітню дівчинку, тіло якої виявлене напередодні, було вбито. Про це повідомили в правоохоронних органах Московської області. "Чотирилітня Настя Макрякова померла в результаті колото-різаної рани шиї", - сказав представник правоохоронних органів.

Дівчинка, що проживала в Івантєєвці, пропала 30 квітня. Вдень вона не повернулася додому. Через декілька днів за фактом зникнення дитини прокуратурою Івантєєвки було порушено кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство" УК РФ. Тіло дитини знайшли напередодні в Івантєєвському лісорозсаднику за 150 метрів від будинку 12 на Оранжерейній вулиці, передає ІТАР-ТАРС.

Прокуратура, що розслідує вбивство в підмосковній Івантєєвці чотирилітньої Насті Мокрякової, вважає, що злочин могли скоїти в день зникнення дитини, 30 квітня.

"За попередніми даними, вбивство дівчинки сталося в день її зникнення", - заявив прокурор Івантєєвки Ігор Чернишов. За його словами, дівчинка померла від "насильницьких дій".

Прокуратура порушила кримінальну справу за ч. 2 статті 105 УК РФ (вбивство). Як повідомив представник ВВС "Івантєєвка", "призначені і проводяться експертизи, ведеться слідство".

"Оперативники кримінальної міліції перевіряють людей, які перебувають на спецобліку або були раніше засуджені за злочини, здійснені проти неповнолітніх", - сказав Чернишов.

Пошуки дитини проводили міліція, рятувальники, військовослужбовці і місцеві жителі. До пошуків підключилася московська міліція, прикмети і фотографії дівчинки передали до всіх райвідділів міста, повідомили в ГУВС Москви. У правоохоронних органах не виключали версії викрадання дівчинки.

Поки що встановити особу підозрюваного в злочині не вдалося, відзначили в правоохоронних органах. "Для розслідування цього злочину сформовано оперативно-слідчу бригаду", - сказав представник правоохоронних органів.

Останнім часом в Московській області почастішали випадки пропажі дітей. Недавно стало відомо про вбивство в Підмосков"ї 10-річного хлопчика, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Зниклій у Підмосков`ї 4-річній Насті Макряковій перерізали горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі