середа, 27 серпня 2008 10:42

Знаменитий російський актор розстріляв свого сина

Знаменитий російський актор розстріляв свого сина
Минулої ночі в сім"ї легендарного нишпорки Шарапова, яким для мільйонів росіян був і залишається актор Володимир Конкін, розігралася драма.

Відомий артист вистрілив в свого сина з травматичного пістолета, коли побачив його нетверезим, що крокував похитуючись від станції столичного метро "Сокіл" до будинку.

На дворі стояла глибока ніч. Мешканці будинку почали включати світло в своїх квартирах, оскільки куплети, які наспівував Конкін-молодший, виконувалися дуже голосно і заважали мирним москвичам спати. Все це обурило 57-річного артиста. Володимир Олексійович дістав пістолет, відкрив вікно і навів приціл на власного сина.

Не дивлячись на вже солідний вік і нічну млу, око Конкіна-старшого не підвело - Конкін-молодший, що не чекав від тата такого "теплого" прийому, звалився як підкошений. Почувши стогони сина, що корчився від болю, Володимир Олексійович змінив гнів на милість і викликав "швидку допомогу".

Прибулі лікарі невідкладної допомоги констатували, що загрози життю синові актора немає. Гумова куля залишила лише синяк, повідомляє "LIFE.Ru".

"А ось пити Конкіним варто було б акуратніше, - відмітив один з медиків. - Татко, схоже, теж не тверезий". Припущення лікаря виявилося не позбавленим підстав. Медичний огляд показав, що Володимир Олексійович сам був нетверезий.

В результаті, пораненого сина Конкіна відправили спати додому, а ось Володимир Олексійович вже більше п"яти годин знаходиться в міліції на допиті.

Нагадаємо, що у актора ще двоє дорослих дітей, чия реакція на інцидент поки невідома.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий російський актор розстріляв свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі