вівторок, 21 серпня 2007 16:27

Знайшли підлітка-серфінгиста, який зник в Азовському морі три дні тому

В Азовському морі, в районі Єйська (Краснодарський край) рятувальниками знайдений живим 14-річний серфінгист з Калмикії, якого віднесло в море минулої суботи.

Як повідомив начальник управління ГО і НС адміністрації Єйського району Володимир Лисенко, серфінгист дістався до покинутого турецького судна "Касіопея", що за 15 км від берега, де його знайшли у вівторок о другій половині дня.

"Ми вважаємо, що в суботу, неділю і навіть понеділок він провів в морі. І лише сьогодні дістався до цього судна і забрався на нього", - сказав Лисенко.

Він відзначив, що, не дивлячись на задовільний стан підлітка, його все ж таки госпіталізували в міську лікарню Єйська, щоб провести обстеження.

В суботу надйшов сигнал про те, що пропав 14-річний Родіон Кадиров, який катався на серфінгу. До пошуку приступили 13 катерів і 30 рятувальників. У 9:07 мськ неділі на пошуки підлітка вилетів вертоліт МІ-8. Проте через сильний вітер у  районі пошуку вертоліт і катери МНС вимушені були повернутися на свої бази. Пошуки поновилися в понеділок і продовжилися у вівторок вранці, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли підлітка-серфінгиста, який зник в Азовському морі три дні тому ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі