понеділок, 05 листопада 2007 08:13

Знайдені в Кабардино-Балкарії мисливці вбиті пострілами в потилицю

Четверо мисливців і п"ятеро єгерів, яких виявили в лісовому масиві в Кабардино-Балкарії (КБР), були убиті пострілами в потилицю.

У прес-службі МВДКБР уточнили, що у вбитих, знайдених в неділю вдень біля селища Лечинкай Чегенського району республіки, були зв"язані руки. За попередніми даними, мисливців і єгерів застрелили бойовики, з якими ті випадково зіткнулися в лісі. Поряд з місцем події знаходиться бліндаж.

Особи загиблих вже встановлені. Як з"ясувалося, вони вийшли на полювання вранці в суботу 3 листопада. Пошуки мисливців і єгерів почалися після того, як в лісі були виявлені два автомобілі УАЗ, що належали їм.

Нальчикським міжрайонним слідчим відділом слідчого комітету при прокуратурі РФ по КБР збуджена кримінальна справа по статті 105 УК РФ (вбивство). Розслідування веде слідчо-оперативна група у складі працівників прокуратури КБР, республіканського МВС і УФСБ, в республіці введений план-перехоплення "Вулкан", передає в понеділок агентство "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Знайдені в Кабардино-Балкарії мисливці вбиті пострілами в потилицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі